За осма поредна година фондация Заедно в час ще подбере и

...
За осма поредна година фондация Заедно в час ще подбере и
Коментари Харесай

Заедно в час набира нови участници

За осма поредна година фондация Заедно в час ще подбере и образова участници по програмата си, които да преподават най-малко две години в учебни заведения сътрудници на организацията в някой от следните райони - Велико Търново, Враца, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, София град, София област и Стара Загора. По време на този период участниците ще преминат през професионално образование, което ще им помогне да развият нужните умения както за работа в класната стая, по този начин и за продължение на кариерното си развиване след програмата в направления като обществено предприемачество, планове на районно равнище, просветително водачество и просветителни политики. 

Заедно в час помага за това нови хора - сполучливи експерти и завършващи студенти, да влязат в системата на българското обучение и да работят дълготрайно за позитивна смяна и понижаване на просветителното неравноправие в страната. Учителите по програмата минават придирчив асортимент и интензивно образование, фокусирано върху работа с възпитаници с ниски просветителни достижения и от финансово затруднени фамилии.

За кандидатстване не е необходим предходен преподавателски опит, нито авансово добита професионална подготовка,,учител ”. Необходима е приключена бакалавърска степен (до 15 септември 2018 г.) и настройка, че всяко дете може да успее и заслужава еднакъв достъп до качествено обучение. Участниците, които авансово нямат подготовка “учител ”, ще преминат профилирано образование в университет сътрудник на организацията и ще придобият дееспособност за преподаване при довеждане докрай на програмата. 

По време на двете години преподаване участниците получават от Заедно в час месечен финансов тласък като допълнение към заплатата от учебно заведение. В допълнение, те ще имат непрекъснатата поддръжка на общността от съидейници и сътрудници на организацията, които споделят общи цели и полезности и работят дружно с участниците за триумфа на всяко дете. 

Кандидатури за присъединяване в програмата се одобряват до 20 ноември 2017 година на уеб страницата на организацията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР